Wie is Fred dan eigenlijk?

Fred Blommaert is niet alleen de naam maar ook hét gezicht van autorijschool Fred Blommaert. Al ruim 30 jaar is Fred een bekende tegenligger op de Zeeuwse en Brabantse autowegen.

Met zoveel ervaring is Fred Blommaert uitgegroeid tot een van de bekendste autorijscholen van Zeeland,Goeree -Overflakkee en West Brabant Inmiddels hebben talloze geslaagden hun rijbewijs met een rijopleiding van Fred Blommaert behaald.

Met een rijopleiding van Fred Blommaert ben je zeker van persoonlijke en professionele begeleiding, zowel tijdens als na je rijlessen. Fred begeleidt je namelijk niet alleen tijdens de praktijklessen, maar is er ook om je klaar te stomen voor je theorie-examen. Dankzij een optimale en professionele begeleiding voel jij je snel thuis in het verkeer en leer je zelfverzekerd je weg op het asfalt te vinden.

Je wordt thuis opgehaald en weer thuis gebracht of het nu in Goes, Zierikzee, Burgh-Haamstede, Ouddorp, Middelharnis,Roosendaal het maakt ons niets uit!

Bij Fred heb je de keuze uit verschillende lespakketten, die speciaal op maat samengesteld kunnen worden. Hierdoor kan Fred iedereen een efficiënte en bovenal leuke rijopleiding aanbieden. Twijfel je nog over het juiste pakket? Kom dan eens langs voor een gratis intake. Na deze proefles kan Fred je precies vertellen welk pakket voor jou geschikt is!

Ben jij op zoek naar een ervaren rijschool voor het behalen van jouw rijbewijs? Bij Fred Blommaert ben je aan het juiste adres voor een persoonlijke en betrouwbare verkeersopleiding!

Ik vind dat iedereen de beste voorbereiding
moet krijgen voor het echte leven in het verkeer.
Ik ben Fred, je rij instructeur.

Meld je aan voor Basispakket Extra

(ons meest gekozen pakket)

Veelgestelde vragen

Waarom lessen bij FredBlommaert.nl?

Ik ben een rustige en vriendelijke instructeur die het een uitdaging vindt om jou te helpen om in één keer je rijbewijs te halen! Wij bieden een complete rijopleiding aan en ik help je niet alleen tijdens de praktijklessen, maar ook met het voorbereiden op je theorie-examen.

Hoe verloopt een proefles?

Een proefles is een eerste kennismaking met de auto en met mij. Ik leg je alles uit over de auto, hoe je moet schakelen, de bediening, het in- en uitstappen, het afstellen van de stoelen en spiegels, etc. Wanneer dit duidelijk is gaan we rijden op een rustige weg met weinig verkeer.

Hoe worden de lessen gegeven?

Ik geef les met behulp van een ANWB instructiekaart. Deze wordt iedere les bijgehouden zodat je duidelijk kunt zien hoe de lessen verlopen. Op deze manier kunnen we goed je ontwikkeling volgen!

Wordt ik thuis opgehaald?

Zeker! Wanneer je dat wilt wordt je thuis opgehaald en ook weer netjes thuisgebracht. Ophalen op een andere locatie is in overleg natuurlijk ook mogelijk!

In welke auto worden de lessen gegeven?

De lesauto is een Volkswagen Golf TDI.

Mag er muziek aan in de auto?

Ja, natuurlijk! Wanneer je dat wilt zetten we gewoon jouw favoriete radiozender op. Wel op de achtergrond want je moet natuurlijk wel bij de les blijven.

Heb je een vraag?
Neem gerust contact met ons op!

Ga naar de contact pagina.